Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30u tot 21.30u voor het ophalen van medicatie en het kopen van voer.

Consulten voor kleine huisdieren gaan uitsluitend op afspraak of tijdens het inloopspreekuur. De inloopspreekuren zijn bedoeld voor kleine zaken zoals vaccinaties, nagels knippen, oorontstekingen en bultjes. Voor orthopedische klachten, huidproblemen en chronisch zieke dieren, verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. Met uitzondering van spoedgevallen, worden er op het inloopspreekuur geen röntgenfoto's en echo's gemaakt. Wij kunnen voor kleine huisdieren overdag tot 17u een afspraak voor u inplannen. Op woensdagavond is er van 18:30-20u een spreekuur op afspraak. Ook paardenvisites en kliniekbezoeken gaan op afspraak. In het weekend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Gewijzigde openingstijden Pinksteren 2019
Op maandag 10 juni Tweede Pinksterdag is de praktijk gesloten en zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Inloopspreekuur kleine huisdieren:
19u-20u op maandag, dinsdag en vrijdag
Vanaf 1 juli worden de inloopspreekuren op maandag, woensdag en vrijdag van 13-14u vervangen door tijdsafspraken.

U kunt tijdens de inloopspreekuren zonder afspraak binnenlopen en wordt dan op volgorde van binnenkomst geholpen. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor uitgebreide consulten, röntgenfoto's en echo's.
Het inloop spreekuur is vaak erg druk. Bel voor een afspraak buiten de inloopspreekuren en voorkom lang wachten op de inloopspreekuren. Wij plannen u graag in;
Tel. 079-342 54 87
De kosten voor een normaal consult op afspraak zijn niet verschillend van een normaal consult tijdens het inloopspreekuur.
Voor spoed-, weekend- en nachtconsulten worden extra kosten berekend.
Behandelingen van kleine huisdieren dienen contant of per pin afgerekend te worden. Ook cliënten die paarden onder behandeling hebben staan dienen hun rekening voor de kleine huisdieren direct af te rekenen. Wij nemen geen creditcards aan.

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen.
Reguliere stalbezoeken/visites moeten voor 9.30u van die dag zijn doorgebeld.
Voor afspraken die na deze tijd aangemeld worden zullen bijkomende kosten in rekening gebracht worden. Wij zijn voor het maken van afspraken bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30u t/m 21.30u.

Buiten onze openingstijden zijn wij bereikbaar voor spoedgevallen op ons reguliere telefoonnummer 079-342 5487.

Verzekering kleine huisdieren
Als uw huisdier verzekerd is bij Proteq Dier & Zorg kunt u dit bij de balie laten registreren. Als u bij het bezoek uw verzekeringspasje kunt laten zien worden rekeningen die meer dan E500,- bedragen opgestuurd naar Proteq Dier & Zorg. Voer en voedingssupplementen worden niet vergoed door Proteq Dier & Zorg.

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren (ma, di, do, vr van 19-20u en ma, wo, vr van 13-14u). Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Kaart