Vacature Dierenarts

 

Waarneming Gezelschapsdierenarts

 

Voor onze goed geoutilleerde praktijk in Hazerswoude-dorp (Zuid-Holland) zijn wij op zoek naar een waarnemend dierenarts gezelschapsdieren (ongeveer 24-30u), startend omstreeks half juni/begin juli voor een periode van 4-6 maanden.

 

In onze praktijk werken momenteel 5 dierenartsen en een specialist chirurgie paard. Voor de kleine huisdieren beschikken wij over digitale röntgen, echo, een tandheelkunde unit, een uitgebreid laboratorium en apparatuur voor laparascopische sterilisatie.

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die er niet voor terugdeinst om in de dienst een paard te behandelen. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met de capaciteit en ervaring om zelfstandig te kunnen werken, met goede communicatieve vaardigheden en een collegiale mentaliteit. Enige ervaring in reguliere operaties, zoals keizersnedes of pyometra operaties,is een pré.

 

Onze diensten zijn gemengd, waarbij dus zowel paarden als kleine huisdieren behandeld worden. Er is een bedrijfsauto aanwezig en tijdens diensten is overnachting op de praktijk mogelijk.

 

Onze huidige werknemers vormen een leuk team van gedreven mensen, met hart voor de dieren, die klaarstaan voor elkaar. Diensten in overleg.

 

Ook gemotiveerde kandidaten zonder werkervaring, die zich herkennen in de vacature-omschrijving, zijn uiteraard van harte welkom om te solliciteren.

 

Voor meer informatie over onze praktijk kunt u onze website bezoeken: www.dierenkliniekmeursing.nl of contact opnemen op 079-342 54 87.

 

Uw sollicitatiebrief incl. CV kunt u richten aan Dhr. Job Meursing en sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene voorwaarden en privacy

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier: Privacywetgeving AVG

Voor onze Algemene Voorwaarden klik hier: Algemene Voorwaarden

Spreekuur kleine huisdieren

Afspraken kunnen van maandag t/m vrijdag overdag gemaakt worden. Daarnaast hebben we onze inloopspreekuren ma, di, do, vr van 19-20u. Vermijd de drukte tijdens de inloopspreekuren en maak een afspraak voor overdag. Dit kost hetzelfde als een consult tijdens het inloopspreekuur.

Spreekuur paarden

Paarden kunnen uitsluitend op afspraak op de kliniek langskomen. Voor het maken van een afspraak op stal kunt u contact opnemen op 079-3425487. Voor visites die na 9:30u 's morgens worden doorgegeven, wordt een toeslag gerekend. In de avond, 's nachts en in het weekend worden alleen spoedvisites gereden.

Contact

Dierenkliniek Meursing
Westzijdeweg 79
2391 JE Hazerswoude-dorp

Telefoonnummer:
079-3425487 (ook bij spoed)

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kaart